«Савік Шустер студія» проведе «Ніч виборів» спільно з телеканалом «Україна»

«Савік Шустер студія» готує спеціальний проект «Ніч виборів» спільно з телеканалом «Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

Спецпроект, підготовлений департаментом інформаційного мовлення телеканалу «Україна» і «Савік Шустер студією», вийде в ефір каналу «Україна» в день виборів у місцеві органи влади, 25 жовтня, о 19:55.

Гостями студії стануть політики, політологи, експерти та лідери думок. Разом з ведучим проекту Савіком Шустером протягом чотирьох годин у прямому ефірі каналу «Україна» вони будуть спостерігати за підрахунком голосів, коментувати позиції учасників виборчого процесу, а також їхні шанси на перемогу. Під час трансляції проекту глядачі побачать результати екзит-полів по ключових містах, підготовлених «Савік Шустер студією».

Також протягом усієї неділі канал «Україна» стежитиме за ходом виборчого процесу. Висвітлення процесу виборів до місцевих рад розпочнеться з 11:00 зі спеціального випуску інформаційної програми «События». Далі спецвипуски «Событий» виходитимуть кожні дві години — о 13:00, 15:00 і 17:00. Ведучою цих випусків буде Ольга Грицик. О 19:00 глядачі побачать спеціальний випуск «Событий тижня» з Олегом Панютою, який о 19:55 передасть слово до студії проекту «Ніч виборів».

Раніше «Савік Шустер студія» повідомляла, що телемарафон «Ніч виборів» транслюватиметься на телеканалі Савіка Шустера 3S.tv 25 жовтня о 19:45.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *