ІРРП проведе вебінари на виборчу тематику

ІРРП проведе чотири вебінари на виборчу тематику: 15, 16, 17 та 23 вересня. Про це йдеться на сайті організації.

15 вересня о 13.00 медіаюрист ІРРП Олександр Бурмагін у вебінарі «Новели закону про місцеві вибори 2015 року» розповість про формування виборчих округів. систему виборчих комісій, розподіл повноважень, день голосування та підрахунок голосів, визначення переможців виборів.

16 вересня о 13.00 пройде ще один вебінар пана Бурмагіна – «Різниця між агітацією та інформуванням по Закону про місцеві вибори: про що варто пам’ятати журналістам». З нього учасники дізнаються про визначення передвиборної агітації та її ознаки, засади інформування, визначені Законом про місцеві вибори, критерії розмежування агітації та інформування, відповідальність за порушення заборони щодо агітації.

17 вересня об 11.00 адвокатка та медіаюристка ІРРП Людмила Опришко  проведе вебінар «Закон про місцеві вибори 2015 року. Права журналістів по висвітленню виборчого процесу та отриманню інформації про кандидатів». У ньому буде розказано про міжнародні та національні стандарти висвітлення виборів, публічність та відкритість виборчого процесу, доступ до інформації про кандидатів, права та обов’язки журналістів під час виборчого процесу.

23 вересня о 13.00 пройде вебінар «Правила розміщення політичної реклами, обмеження щодо ведення агітації для ЗМІ». Його проведе адвоката та медіаюристка ІРРП Людмила Панкратова. Вона розповість про строки, форми та порядок ведення агітації, обмеження щодо ведення агітації, використання друкованих ЗМІ, використання електронних ЗМІ, порядок опублікування відповіді на інформацію, яку кандидат вважає недостовірною.

Зареєструватись на всі чотири заходи можна за посиланням.

фото – chelpachenko.ru

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *