До Комітету свободи слова увійшли Червакова, Висоцький, Павленко

Народні депутати практично погодили склад парламентських комітетів. Як писала «Телекритика», Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики очолить Вікторія Сюмар («Народний фронт»).

За інформацією джерел, які працюють в парламенті, стало відомо, що першим заступником голови Комітету стане Ольга Червакова («Блок Петра Порошенка»), заступниками – Сергій Висоцький («Народний фронт») та Олександр Опанасенко («Самопоміч»), секретарем – Олександр Абдуллін, членами: Богдан Онуфрик ((«Блок Петра Порошенка»), Юрій Павленко («Опозиційний блок»), Олександр Сочка («Народний фронт»).

Раніше повідомлялося, що Микола Томенко, який донедавна очолював Комітет з питань свободи слова та інформації, має очолити Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Один з членів Комітету свободи слова 7 скликання Микола Княжицький у коментарі «Телекритиці» зазначив, що зголосився йти до Комітету з питань культури. Юрій Стець став міністром Міністерства інформаційної політики і склав з себе повноваження народного депутата.

Також членом Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики можливо може стати й Олена Кондратюк (ВО «Батьківщина»), яка 4 грудня склала присягу і стала народним депутатом. У парламенті попереднього скликання вона очолювала підкомітет з питань реклами Комітету свободи слова.

Наразі парламент ще не голосував за склад комітетів.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *