18 листопада о 15.00 на «Телекритиці» чат з Андрієм Магерою

18 листопада о 15.00 на http://chat.telekritika.ua відбудеться чат-конференція за участю заступника голови Центральної виборчої комісії Андрія Магери на тему: «Підсумки позачергових парламентських виборів 2014 року. Порушення ЗМІ виборчого законодавства».

До обговорення пропонуються питання: чи несуть відповідальність кандидати в депутати за розміщення замовних матеріалів у ЗМІ; про скільки фактів порушень виборчого законодавства медіа і журналістами ЦВК повідомила правоохоронні органи; співпраця ЦВК, Нацради з питань телебачення і радіомовлення і громадських організацій щодо виявлення фактів порушень виборчого законодавства медіа та ін.

Ці та інші питання пропонуємо обговорити Андрієм Магерою 14 листопада.

Свої запитання ви можете вже зараз ставити в коментарях до цього анонсу.

 

Біографічна довідка:

Андрій Магера народився 22 січня 1974 року в м. Сокаль Львівської області.

1998 року закінчив юридичний факультет Львівського державного університету ім. Івана Франка.

Трудову діяльність розпочав учителем англійської мови та фізичного виховання Реклинецької середньої школи Сокальського району Львівської області. Згодом працював на цегельному заводі Сокальського заводоуправління цегельних заводів.

Протягом 1997-1998 років був інтерном-учасником навчальної програми «Помічник голови комітету Верховної Ради України». З 1998 року – помічник-консультант народних депутатів України.

Призначений членом Центральної виборчої комісії 19 лютого 2004 року та 8 грудня 2004 року. Наразі – заступник Голови Центральної виборчої комісії.

Заслужений юрист України.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *