На ІІ Львівському медіафорумі відбудеться дискусія з журналістами, які пішли в політику

13 листопада 2014 року на ІІ Львівському медіафорумі відбудеться дискусія на тему

«Журналісти в політиці – свої серед чужих?». Про це йдеться на офіційній сторінці форуму Lviv Media Forum
До участі в ній запрошені екс-журналісти, а тепер політики: Єгор Соболєв, Вікторія Сюмар, Ганна Гопко, Сергій Лещенко, Сергій Іванов та Мустафа Найєм.

Дискусія розпочнеться о 17.30.

Усі, хто хоче приєднатися до дискусії, мають зареєструватися на сайті.

Нагадаємо, Сергій Лещенко та Мустафа Найєм вірогідно проходять до парламенту за виборчим списком «Блоку Петра Порошенка», Вікторія Сюмар від «Народного фронту», а  Ганна Гопко та Єгор Соболєв – від «Самопомочі».

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • а Аласания там расскажет, как героически драпал сначала со своей исторической родины, когда все стали ее защищать, а потом – из Харькова – к ненавистным националистам во Львов. и подружку Юровскую за собой тянул

  • Да, Зураб Харьков слил просто. Его тут любили, а он в угоду своим львовским друзьям такое тут дерьмо стал на Медиапорте постить. Впечатление, что уже не в Харькове жил. Развел там идиотов малолетних на форуме. Раньше форум и Мп был отличным сайтом.
    Юровская – это полное недоразумение. Если бы он ее за собой не тягал все время, ее бы даже простым корреспондентом ни на один канал не взяли. Сначала была женой его друга-оператора, поэтому ее держали на Объективе и приволокли на Харьковскую ОДТРК, а потом это чучело-юровскую Зураб забрал в МП, где оно было шота типа редахтура. Теперь это недоразумение развалит еще своими тупыми мозгами ОДТРК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *