10 листопада – прес-сніданок із «Телекритикою» на тему: «Парламентські вибори-2014: вплив медіа»

10 листопада відбудеться прес-сніданок  із громадською організацією «Телекритика» на тему: «Парламентські вибори-2014: вплив медіа».

«Телекритика» запрошує журналістів та представників міжнародних організацій на прес-сніданок, де будуть озвучені головні тенденції у висвітленні парламентської кампанії-2014 провідними телеканалами України.  Висновки експертів «Телекритики» базуються на аналітичних дослідженнях ефіру щоденних новин центральних та регіональних телеканалів, підсумкових щотижневиків та політичних ток-шоу.

Підсумки моніторингів загальнонаціональних та регіональних телеканалів  за вересень-жовтень 2014-го року. Нагородження нью-зрумів, які протягом виборів дотримувалися журналістських стандартів.

Програма заходу:

11:00-11:30 – презентація результатів моніторингів загальнонаціональних та регіональних телеканалів. Наталя Лигачова, голова правління ГО «Телекритика»,  Антоніна Мніх, координатор  регіонального моніторингу ГО «Телекритика», Оксана Романюк, результати моніторингу друкованих та інтернет-ЗМІ.

11:30-12:00 – вручення нагород телеканалам за краще дотримання стандартів у виборчий період.

12:00-13:00 – запитання, обговорення, неформальне спілкування

Дата: 10 листопада, 11:00-13:00

Місце проведення: Freud House (Костантинівська, 21).

Прес-сніданок відбувається в рамках спільного проекту Європейського Союзу та Ради Європи «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні».

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *