На виборчу дільницю ОВК №223 пустили «журналістів» після 20.00

У день голосування на виборчу дільницю №801049 ОВК № 223, що в Києві, де вкотре змагалися за голоси виборців Віктор Пилипишин і свободівець Юрій Левченко, голова ДВК після 20.00 особисто запустив чоловіків, які назвалися журналістами. Про це зазначає журналіст СТБ Ірина Стороженко.

За її словами, коли вона з оператором прийшла на дільницю, то їх попросили зареєструватися у секретаря, а голова ДВК не звернув на них особливої уваги. А коли о 20.00 дільниця була закрита, і відповідно до закону ніхто не мав права до неї заходити і виходити, то голова ДВК особисто запустив кілька чоловіків, які назвалися журналістами, навіть потис їм руки. Ці журналісти не реєструвалися у секретаря, у них не було жодних засобів фото чи відеофіксації. «На запитання, які ЗМІ представляють ці молодики, двоє з них проскочили, бовкнувши щось про якесь інформагентство “Моя Батьківщина”», – пише журналіст.

Нагадаємо, парламентських на виборах на цій дільниці у 2012-му році спортивні молодики із журналістськими посвідченнями штурмували ОВК, вибивали шибки, застосовували сльозогінний газ, а потім судились за результат.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *