В ОВК у Дніпропетровську перебували особи з підробними журналістськими посвідченнями

26-го жовтня о 21:45 в Дніпропетровську в приміщенні ОВК округу № 28 з’явилося близько 10 невідомих осіб спортивної статури. Про це повідомив сайт ОПОРА.

Перед входом до кімнати, де відбувалося засідання комісії, їх зупинили правоохоронці. Невідомі особи ховали свої обличчя від камер, а після вимог правоохоронців надати посвідчення особи залишили приміщення ОВК. За годину четверо з них повернулися разом з Віталієм Бакутою, довіреною особою кандидата у народні депутати по округу №28 Євгенія Морозенка (самовисуванець, народний депутат України 7 скликання, член фракції Партії Регіонів). Вони зареєструвались на засіданні як представники ЗМІ, натомість не могли назвати ані тем, які висвітлюють, ані повідомити про оприлюднені статті. Одне з посвідчень видавало належність особи до видання «Днепрпресс», але на ньому стояла печатка телерадіокомпанії «МирТВ».

Після прийняття перших протоколів з дільниць, які засвідчили вагому перевагу Івана Куліченка («Блок Петра Порошенка», чинний міський голова Дніпропетровська) над Євгенієм Морозенком ситуація нормалізувалася. Частина присутніх, включно з людьми, які буцімто були журналістами, залишили засідання.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *