«Радіо Ера» підбиватиме підсумки виборів у спецпроекті «Право на вибір»

26 жовтня на інформаційно-розмовному «Радіо Ера ФМ» вийде спеціальний проект «Право на вибір», присвячений позачерговим парламентським виборам-2014. Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

Проект триватиме з 20:00 26 жовтня до 01:00 27 жовтня.

Ведучі – Юлія Дилова та Віталій Науменко, Ярина Лазько та Михайло Герасименко.

Обговорити перебіг виборів та подальші можливі варіанти розстановки сил у новообраному парламенті до студії запрошені директор соціологічної служби Українського центру економічних і політичних досліджень ім.О.Разумкова Андрій Биченко, експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай, перший надзвичайний та повноважний посол України в Російській Федерації 1992-1994 р.р. Володимир Крижанівський, кандидат в народні депутати від партії «Батьківщина» Іван Крулько, народний депутат України, кандидат в народні депутати від партії «Блок Петра Порошенка» Павло Розенко, директор Агентства моделювання ситуацій, політтехнолог Віталій Бала, політолог, політтехнолог Андрій Окара, політичний оглядач Сергій Висоцький, заступник голови партії «Громадянська позиція», народний депутат Україні, керівник Центрального виборчого штабу Олег Канівець, екс-перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України у закордонних справах Тарас Чорновіл та інші.

«Гості студії разом з ведучими говоритимуть про те, як зміниться конфігурація влади, які реформи слід очікувати на місцях, які першочергові завдання треба вирішити», – сказав завідувач редакції громадсько-публіцистичних програм «Радіо Ера» Володимир Лукін. І наголосив: «А ще ми спробуємо розібратися, що корисного зробить новий парламент для України, а не тільки для себе».

Упродовж дня виборів, 26 жовтня та в ніч після виборів на «Радіо Ера» випуски новин виходитимуть щопівгодини, відбуватимуться включення із Центральної виборчої комісії, партійних штабів, виборчих дільниць, у тому числі й з регіонів, подаватиметься виборча статистика та результати екзит-полів.

«Радіо Ера» мовить на мережі ФМ-частот і в інтернеті на сайті www.radioera.com.ua.

Нагадаємо, що інформаційно-розмовне радіо «Вести» 26 жовтня планує спеціальний проект «День виборів». «Радіо 24» у день виборів збільшить кількість випусків новин і планує багато включення з регіонів та із закордонних дільниць.

«Вибори таЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *