У день виборів канал «112 Україна» проведе 20-годинний телемарафон

26 жовтня, у день позачергових виборів до Верховної Ради, телеканал «112 Україна» проведе 20-годинни телемарафон. Про це повідомила прес-служба каналу.

Телемарафон стартує о 07:00 і триватиме у прямому ефірі до третьої години ночі. Упродовж дня телеглядачі матимуть можливість відстежувати хід волевиявлення громадян, а також дізнаються про дані екзит-полів та результати голосування.

Під час телемарафону канал «112 Україна» робитиме прямі включення з виборчих дільниць з усіх регіонів України, а також деяких дільниць із-за кордону. Кореспондентські групи каналу працюватимуть в усіх областях, у тому числі в частинах Луганської та Донецької областей, де проходитиме голосування.

Глядачі каналу також побачать, як голосуватимуть Президент України, прем’єр-міністр, спікер нинішньої Верховної Ради та кандидати від політичних партій. Канал регулярно організовуватиме трансляції брифінгів Центральної виборчої комісії та Українського кризового центру, а також покаже у прямому ефірі звернення перших осіб держави. «112 Україна» робитиме включення зі штабів партій – лідерів соціологічних опитувань громадян.

Упродовж дня гостями ефіру стануть політологи, експерти і політики, які оперативно надаватимуть оцінку перебігу голосування в країні. У студії каналу «112 Україна» в ролі спеціальних оглядачів виборчого процесу також працюватимуть журналісти Наталія Влащенко, Тарас Чорновіл, Валерій Бебик.

Для залучення до ефіру більшої кількості політиків та експертів спілкування з гостями марафону відбуватиметься не тільки в студії «112 Україна», а й на кількох зовнішніх майданчиках, де працюватимуть кореспонденти каналу.

Прямий ефір супроводжуватимуть щогодинні підсумкові випуски «Новин №1».

Для телемарафону «112 Україна» підготував спеціальну інфографіку, за допомогою якої наглядно демонструватиме глядачам найважливіші підсумки та результати парламентських виборів 2014 року. Також канал презентував у своєму ефірі соціальні проморолики, що спонукають громадян України зробити свідомий вибір.

У понеділок, 27 жовтня, «112 Україна» продовжить телемарафон, інформуючи телеглядачів про підсумки виборів до Верховної Ради України. Прямий ефір цього дня триватиме до 24:00.

Нагадаємо, у день виборів відбудеться 16-годинний телевізійний марафон на телеканалі «Київ». Телеканал ICTV проведе марафон, збільшить кількість випусків інформаційної програми «Факти» та показуватиме відео від глядачів в рамках акції «Народне відео з виборів». Телеканал «Еспресо TV» спільно з «Радіо Свобода» проведе телемарафон «Вибори-2014». Перший національнийзапустить телемарафон «Україна завтра», збільшить кількість випусків новин, а також подаватиме коментарі від ведучого шоу «Утеодин» Майкла Щура. На телеканалі «Інтер» збільшиться кількість випусків новин «Подробности», а о 20:00 розпочнеться розширений випуск «Подробностей недели», який триватиме близько до 01:00-01:30, доки активно працюватимуть дільниці. «Канал Україна» готує спецвипуск «Ранок з Україною. День виборів». Телеканал ZIK проведе телемарафон «Рада. Версія 8». Телеканал «1+1» запустить шестигодинний телемарафон у прямому ефірі, а також покаже спецвипуск ток-шоу «Право на владу»

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *