Реклама на ТБ Блоку Петра Порошенка обійшлася в 1,8 млн, «Народному фронту» – 3,3 млн доларів – liga.net

Кампанію блоку Петра Порошенка веде заступник глави Адміністрації президента Ігор Гринів. Орієнтовні витрати на агітацію по телебаченню, якщо припустити, що партії купують рекламу за прайсовими цінами на ТБ, коштують 1,8 мільйонів доларів. Про це пише «ЛIГАБiзнесIнформ». Гринів сам йде за списком блоку Порошенка під 14 номером. у 2006 році керував кампанією Кличка.

Передвиборчу кампанію Радикальної Партії Ляшка, а також «Опозиційного блоку» веде відомий російський політтехнолог, який давно співпрацює з Сергієм Льовочкіним – Ігор Шувалов, пише видання. У проекті Ляшка він займається стратегією кампанії, а штабом керує екс-лідер «Пори» Владислав Каськів. Його помічники ситуацію не коментують.

За оцінками видання, витрати на агітацію за перші 18 днів «Опозиційного блоку» становили 1,5 мільйонів, а Радикальної партії 0,5 мільйонів.

«Народному фронту» вести кампанію допомагає Сергій Гайдай. На агітацію по телебаченню за перші 18 днів кампанії витрачено 3,3 мільйони доларів. Гайдай є автором логотипу «Народного фронту», він є автором ідеї з прив’язкою голосування за «Народний фронт» до майбутнього прем’єрства Яценюка.

Кампанією «Батьківщини» займаються нинішній депутат Олександр Абдуллін і російський політтехнолог Олексій Ситніков, який співпрацює з Тимошенко з 2007 року. Витрати на рекламу за перші 18 днів кампанії склали 2,3 млн доларів.

Кампанією «Самопомочі» керує сам лідер партії Андрій Садовий. За перші 18 днів на ТБ-агітацію пішло 0,4 млн доларів.

Кампанію «Сильної України» веде Микола Гастелло. На агітацію по ТБ партія Сергія Тігіпка за перші 18 днів 1,2 млн доларів. Як стверджує видання з посиланням на джерела, Гастелло був «нав’язаний» Тігіпку, як «пропозиція, від якої не можна відмовитись».

У 2012 році він консультував проект Наталі Королевської.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *