Газета ВР опублікувала список депутатів, які не дали бійцям в АТО проголосувати

Парламентська газета “Голос України” оприлюднила список депутатів, які були відсутні і не голосували на позачерговому засіданні парламенту 20 жовтня. Про це пише видання «Українська правда».

Список з’явився в номері за четвер під заголовком “Депутати, які не виконують свої конституційні функції, обов’язки, не беруть участі в засіданнях Верховної Ради, і за яких виборцям не варто голосувати”.

В день позачергового засідання – в понеділок, станом на 10.00 – не зареєструвались на робочих місцях у сесійній залі 222 народних депутата.

Не голосували за включення до порядку денного законопроекту про забезпечення реалізації конституційних виборчих прав учасників АТО на позачергових виборах 19 депутатів, не брали участі в голосуванні (були відсутні) 216 депутатів.

Не голосували за включення до порядку денного законопроекту про зміни в закон про телебачення й радіомовлення щодо захисту інтересів держави й законопроекту про протидію корупції 44 депутата, були відсутні 236.

Під час засідання спікер Верховної Ради Олександр Турчинов неодноразово наголошував, що імена усіх депутатів, які не підтримали законопроект будуть оприлюднені.

Як повідомлялося, 20 жовтня на засіданні Верховна Рада не змогла внести до порядку денного законопроекти, що дозволяють бійцям, що перебувають в АТО, проголосувати. Список депутатів, які відмовилися надати право бійцям в АТО проголосувати можна подивитись тут.

фото – molbuk.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *