Вибори на Першому: телемарафон «Україна завтра», коментарі Майкла Щура, 27 жовтня – спецвипуск про результати

У день виборів Перший національний запускає телемарафон «Україна завтра», збільшить кількість випусків новин, а також подаватиме коментарі від ведучого шоу «Утеодин» Майкла Щура. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

26 жовтня в ефірі Першого додаткові випуски заплановані на 11.00 та 15.00, у них будуть прямі включення з брифінгів ЦВК та виборчих дільниць у різних містах України.

О 18.30 у великій студії Першого національного стартує марафон «Україна завтра». «Наша ціль – якісна дискусія», – коментує формат марафону прес-служба телеканалу.

Вестимуть програму Інна Москвіна та Ілона Довгань, з новинами включатиметься Олександр Просяник.

«Ми вважаємо, що вибори на той момент уже залишаться в минулому, тому хочемо обговорити завтрашній день в Україні разом з авторитетними експертами. Деяких з них глядач не знає, але це ті люди, які можуть обговорити важливі змісти. Після 20.00 ми запросимо до ефіру і політиків – тоді вже це можна буде. Особливо ми зацікавлені у діалозі з новими в цій сфері людьми – журналістами, комбатами», – зазначають у прес-службі.

В студії марафону «Україна завтра» буде аудиторія – студенти та експерти, які зможуть долучатися до дискусії, ставити питання.

Крім того, Перший національний прагне залучити до перегляду марафону аудиторію, яка зазвичай не дивиться телевізор.

«Існує інтернет-спільнота, яка не дивиться телевізор, її ми теж хочемо долучити до дискусії. Тому до марафону «Україна завтра» приєднався наш новий ведучий Майкл Щур, який  коментуватиме окрему трансляцію в YouTube», – розповіли у прес-службі Першого національного.

У понеділок, 27 жовтня, в ефірі каналу також будуть зміни, пов’язані з виборами. Телеканал підготує додаткові випуски новин о 9.00 та 11.00.

О 18.30 на Першому стартує спецвипуск «Вибори 2014». Він складатиметься з випуску новин та годинної розмови ведучої Ілони Довгань з гостями у студії – українськими політиками. В проекті обговорюватимуться результати виборів.

Нагадаємо, у день виборів відбудеться 16-годинний телевізійний  марафон на телеканалі «Київ». Телеканал ICTV проведе марафон, збільшить кількість випусків інформаційної програми «Факти» та показуватиме відео від глядачів в рамках акції «Народне відео з виборів». 26 жовтня телеканал «Еспресо TV» спільно з «Радіо Свобода» проведе телемарафон «Вибори-2014».

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Цикава пресс-служба нынче на УТ1. Даже название марафона неправильно написали. Новость, выцыганенная у творцов. Про грамматику текста тихонько помолчим. Неужели г-жа Юродивская работает на бабу Свету?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *