В день виборів кореспонденти НІСу робитимуть для «Інтера» прямі включення із зони АТО

У день позачергових парламентських виборів, 26 жовтня, на телеканалі «Інтер» збільшиться кількість випусків новин «Подробности». Довгі випуски виходитимуть кожні дві години, короткі – щогодини. Про це «Телекритиці» повідомив заступник директора з розвитку новинного продакшну телеканалу «Інтер» – «Національні інформаційні системи» (НІС) Ігор Шувалов.

«Довгі випуски новин виходитимуть о 10.00, 12.00, 14.00, 16.00 та 18.00. Ми також зробимо розширений випуск «Подробностей недели», який розпочнеться о 20.00 і триватиме близько до 01.00 – 01.30, допоки активно працюватимуть дільниці та екзит-поли», – розповів Ігор Шувалов.

Він додав, що до висвітлення виборів будуть задіяні корпункти НІСу у Вашингтоні, Лондоні, Брюсселі, Берліні, Москві, Гонконзі та Ізраїлі. Кореспонденти НІСу, які знаходяться в Україні, робитимуть прямі включення зі штабів політичних сил та будуть присутні під час підрахунку голосів на виборчих дільницях.

За словами Ігоря Шувалова, як мінімум чотири знімальні групи НІСу також пересуватимуться зоною АТО та робитимуть прямі включення через LiveU. «Вже з ранку робитимемо звідти прямі включення. Звичайно, ми працюватимемо з територій, які знаходяться під контролем України, але заїжджатимемо і в так звану «сіру зону» – вона сягає близько восьми кілометрів від лінії фронту, – де вибори не проводяться. Наші кореспонденти переміщатимуться всією «дугою» зони АТО, від територій поблизу Донецька до Луганської області», – зазначив він.

Серед місць, звідки планують робити включення журналісти, будуть міста Дебальцеве, Краматорськ (обидва – Донецька область), Попасна та Сватово (обидва – Луганська область). При цьому маршрути їх переміщення коригуватимуться день в день, зважаючи на ситуацію в кожному з регіонів.

Нагадаємо, у день виборів відбудеться 16-годинний телевізійний марафон на телеканалі «Київ». Телеканал ICTV проведе марафон, збільшить кількість випусків інформаційної програми «Факти» та показуватиме відео від глядачів в рамках акції «Народне відео з виборів». 26 жовтня телеканал «Еспресо TV» спільно з «Радіо Свобода» проведе телемарафон «Вибори-2014». У день виборів Перший національний запускає телемарафон «Україна завтра», збільшить кількість випусків новин, а також подаватиме коментарі від ведучого шоу «Утеодин» Майкла Щура.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *