У день виборів на телеканалі «Київ» відбудеться 16-годинний телемарафон

26 жовтня на телеканалі «Київ» відбудеться 16-годинний телевізійний  марафон, присвячений виборам до Верховної  Ради України. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Марафон складатиметься з новин та дискусій з гостями студії і триватиме з 8.00 до опівночі у прямому ефірі.

В рамках марафону новини вестимуть Олекса Кібкало таРостислав Сухачов.

«Олекса Кібкало, Ростислав Сухачов та уся команда Столичних телевізійних новин інформуватимуть глядачів про перебіг голосування у столиці, різних регіонах України. Крім того, журналісти чергуватимуть у Центральній та Територіальній виборчих комісіях, штабах різних партій та на виборчих дільницях. За допомогою прямих включень передаватимуть найсвіжішу та найоперативнішу інформацію», – зазначають у прес-службі.

Крім того щогодини в гості до студії приходитимуть експерти – політологи, юристи, економісти, соціологи, громадські діячі і політики. Вони обговорять проведення передвиборчої кампанії та прогнозуватимуть, яким буде склад парламенту восьмого скликання та чого від нього можна очікувати. Спілкуватимуться з гостями ведучі Ірина ГлавацькаНаталя ДенисенкоЛейла Мамедова та Сергій Дойко.

Глядачі також матимуть можливість поділитися своїми думками, зателефонувавши до студії телеканалу «Київ» за номером (044) 223-09-71.

Нагадаємо, у день позачергових парламентських виборів, 26 жовтня, телеканал ICTV проведе марафон, збільшить кількість випусків інформаційної програми «Факти» та показуватиме відео від глядачів в рамках акції «Народне відео з виборів».

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *