Рабінович – Аласанії: «У мене на столі сиділа тусовка: Вересень, Піховшек, всі обкурені, з ідеями»

Чому представник «Опозиційного блоку» виступає за легалізацію легких наркотиків, як освіченість партійців на дебатах впливає на глядачів і чи готовий лідер «Громадянської позиції» особисто зустрітися із журналістами, які його «образили» – у репортажі «ВідеоТеКи з-за лаштунків «Національних дебатів».

Як і на попередніх ефірах, лідери політичних партій проігнорували «Національні дебати». На думку президента фундації «Суспільність», яка є співорганізатором проекту, така поведінка керівників політ сил несе і певний позитив. Адже, часто учасники виявляються неготовими до відповідей на поставлені питання

«Партіям треба вчити не тільки лідерів, але і п’ятірки, десятки, двадцятки, тому що нинішні дебати засвідчили низьку якість партійної комунікації з громадою», каже Тарас Петрів

Під час дискусії розмежувалися думки учасників щодо “джинси” і прозорості роботи медіа. Представник “Опозиційного блоку” Вадим Рабінович заявив, що тотального джинсування ЗМІ він не бачить, при цьому зазначивши, що він сам є власником двох каналів. На його думку комерційні ж канали будуть завжди залежати від вкказівок власника, тому “джинса” там – невід’ємна.

Тим часом представник “Громадянської позиції” Анатолія Гриценка Тарас Стецьків прокоментував звинувачення у замовності на адресу команди проекту “Слідство.Інфо”, яка випустила матеріал, що негативно впливає на образ самого Гриценка.

Більше подробиць із 5-го дня “Національних дебатів” – у репортажі.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *