«Еспресо TV» запустить у день голосування телемарафон «Вибори-2014»

У день виборів, 26 жовтня, телеканал «Еспресо TV» спільно з «Радіо Свобода» проведе телемарафон «Вибори-2014». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Інформування глядачів щодо перебігу дня голосування розпочнеться о 8.00, з моменту відкриття виборих дільниць.

В рамках партнерської співпраці «Еспресо TV» та «Радіо Свобода» плануються включення з різних регіонів країни. В тому числі, журналісти стежитимуть за перебігом подій на сході України та у Криму. Планується включення із закордонних виборих дільниць, зокрема, з Бельгії, Канади, Чехії та Росії. Глядачі та слухачі марафону також зможуть дізнатися результати екзит-полів, стежити за ситуацією у найгарячиших мажоритарних округах, отримати інформацію з Центральної виборчої комісії та штабів провідних політичних сил України.

З 17.00 стартують гостьові студії, в яких візьмуть учать політологи, експерти, соціологи, громадські діячі та учасники виборів.

Вести марафон будуть спільно ведучі «Есперсо ТВ» та «Радіо Свобода»: Ірина ШтогрінАртем ШевченкоВасиль Зима, Віталій ПортніковМикола Вересень, Єгор Чечеринда та Інна Кузнецова.

«”Радіо Свобода” та “Еспресо TV” – давні партнери. Ми вирішили об’єднати зусилля і в день виборів для більш якісного інформування громадян», – прокоментувала проект головний редактор Київського бюро «Радіо Свобода» Інна Кузнецова.

«Ми матимемо включення фактично з усіх регіонів України. Розкажемо, як голосуватимуть мешканці Криму та як працюватимуть дільниці, наприклад, у Слов’янську. Наші глядачі отримають оперативну та максимально об’єктивну картину щодо проведення виборів в Україні»,– додала директор «Еспресо TV» Катерина Єрмолович.

Нагадаємо, 26 жовтня на телеканалі «Київ» відбудеться 16-годинний телевізійний  марафон, присвячений виборам до Верховної  Ради України.

26 жовтня телеканал ICTV проведе марафон, збільшить кількість випусків інформаційної програми «Факти» та показуватиме відео від глядачів в рамках акції «Народне відео з виборів».

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *