День виборів на ICTV: випуски «Фактів» кожні дві години та вечірньо-ранковий марафон

У день позачергових парламентських виборів, 26 жовтня, телеканал ICTV збільшить кількість випусків інформаційної програми «Факти» та проведе марафон. Під час нього буде оголошено перші результати національного екзит-полу, повідомляє прес-служба каналу.

26 жовтня випуски «Фактів» з’являтимуться в ефірі кожні дві години – з 8:45 до 16:45. Першочергову увагу в них буде приділено темі виборів, перебігу голосування на сході України та безпосередньо в зоні АТО. Також новини міститимуть включення з виборчих штабів різних політичних сил.

О 18:45 на ICTV традиційно розпочнеться програма «Факти тижня». Після неї на телеканалі стартує марафон про вибори, який триватиме з 19:55 до 21:30. Відразу після закриття виборчих дільниць під час марафону оголосять перші результати національного екзит-полу. Наступного дня після виборів, 27 жовтня, марафон продовжиться о 7:45 і триватиме до 9:55. У ньому глядачів інформуватимуть про перебіг підрахунку голосів та обговорюватимуть попередні результати виборів.

Окрім того, у п’ятницю, 24 жовтня в ефірі ICTV вийде позачерговий випуск програми «Свобода слова», присвячений темі позачергових виборів в Україні.

Нагадаємо, протягом останнього тижня перед виборами на ICTV триває акція «Народне відео з виборів». В рамках неї глядачі каналу можуть знімати нестандартне відео з виборчих дільниць та надіслати його у програму «Факти».

«Вибори і ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *