Незалежна асоціація телерадіомовників підготувала сюжети з аналізом перевиборчих програм

Напередодні позачергових парламентських виборів  2014 телекомпанії розпочали трансляцію серії інформаційно-освітніх сюжетів з аналізом перевиборчих програм. Проект створено Незалежною асоціацією телерадіомовників, за підтримки Національного фонду на підтримку демократії та проекту «У-медіа».

«Сподіваємось, сюжети допоможуть телеглядачам зробити осмислений вибір та дадуть відповіді на питання: яким чином майбутні парламентарі збираються вирішувати актуальні для населення питання?», – зазначила Катерина М’ясникова, виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників.

У кожному сюжеті журналіст розповідає про зміст програм за допомогою коментарів незалежних експертів. Теми сюжетів визначено за результатами соціологічних досліджень, вони торкаються найбільш нагальних для українців проблем:

1.    Забезпечення територіальної цілісності України та доля сходу України

2.    Переселенці

3.    Децентралізація, місцеве самоврядування

4.    Мовна політика

5.    Боротьба з корупцією

6.    Економіка: банківська система, валютний курс

7.    Податкова система

8.    Армія, оборона

9.    Охорона здоров’я

10.  Соціальний захист населення

11.  Сільське господарство

12.  Правоохоронна система: міліція, суди

13.  Освіта

14.  Інфраструктура (дороги, мости і т.д)

15.  Енергетика та енергетична незалежність.

Переглянути всі ролики можна на сайті асоціації.

Тривалість сюжетів – від 2-х до 5 хв. Передбачається вільна трансляція на регіональних телеканалах у новинах, спеціальних програмах, телемостах, а також на інтернет-ресурсах.

Запити для трансляції слід надсилати на адресу pr@nam.com.ua, в темі вказати “Запит на сюжети” і зазначити регіон мовлення телеканалу. Асоціація надсилатиме сюжети тим телекомпаніям, які першими у своєму регіоні надішлють запити.

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *