Незалежна асоціація телерадіомовників готує відеоролики з інформацією про права виборців

Напередодні позачергових парламентських виборів 2014 понад 20 регіональних телекомпаній розпочали трансляцію серії соціальних роликів з пояснення прав та обов’язків громадян щодо виборчого процесу. Проект створено Незалежною асоціацією телерадіомовників, за підтримки Національного фонду на підтримку демократії та проекту «У-медіа», повідомляє прес-служба НАМ.

«Важливо, щоб кожна людина усвідомлювала, як вона може захистити своє право на голосування. Куди звернутися, якщо виборець раптово захворів і не може проголосувати на дільниці? Як голосувати переселенцям? Про що важливо пам’ятати, аби ваш голос було зараховано? Асоціація підготувала 10 роликів з відповідями на ці та інші питання. Ролики є вільними для трансляції.  Ми дякуємо за допомогу у їх виготовленні нашим партнерам, а також членам асоціації, зокрема компаніям МТРК Чернівці та  ТРК Юніон», – зазначила виконавчий директор НАМ Катерина М’ясникова.

Тривалість роликів – до1 хвилини. Передбачається вільна трансляція на регіональних телеканалах у новинах, спеціальних програмах, телемостах, а також на інтернет-ресурсах.

Теми сюжетів стосуються найбільш актуальних правових питань виборчого процесу.

Переглянути всі ролики можна на сайті асоціації.

Запити для трансляції слід надсилати на адресу pr@nam.com.ua, в темі вказати «Запит на сюжети» і зазначити регіон мовлення телеканалу.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *