Ляшко заявив, що суд зобов’язав «1+1» надати йому право на відповідь

Прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка і сам кандидат у народні депутати Олег Ляшко повідомили, що 16 жовтня суд зобов’язав «1+1» надати ефірний час Радикальній партії та Олегу Ляшку особисто для спростування недостовірної інформації.

У партії заявили, що «Олег Ляшко та члени його команди зазнавали постійних інформаційних атак» з боку журналістів «1+1»

«Суд зобов’язав телеканал надати мені не менше 12 хвилин ефірного часу в новинах для спростування недостовірної інформації», – повідомив пан Ляшко.

У Єдиному державному реєстрі судових рішень є два рішення Подільського районного суду в місті Києві від 16 жовтня, якими суд задовольнив позови одного з кандидатів у народні депутати й однієї з політичних партій до ТРК «Студія 1+1».

Одним рішенням суд визнав протиправною бездіяльність каналу «1+1» щодо ненадання кандидату в народні депутати права на відповідь і зобов’язав канал надати кандидату право на відповідь тривалістю не меншою 9 хвилин 53 секунди у вечірній програмі ТСН телеканалу «1+1» о 19:30 у формі розміщення попередньо записаного сюжету відповіді позивача щодо змісту поширеної інформації в сюжетах ТСН.

Другим рішенням суд визнав протиправною бездіяльність каналу «1+1» щодо ненаданні політичній партії права на відповідь і зобов’язав канал надати партії право на відповідь тривалістю не меншою 12 хвилин 34 секунди у такий самий ефірний час ТСН у формі створення попереднього відеозапису відповіді з посиланням на зміст кількох сюжетів.

Тим часом телеканал «1+1» заявив, що журналістів ТСН, які готують розслідувальні сюжети про лідера Радикальної партії Олега Ляшка, переслідують невідомі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *