«1+1» заявив про переслідування журналістів, які готували сюжети про Ляшка

Телеканал «1+1» заявив, що журналістів ТСН, які готують розслідувальні сюжети про лідера Радикальної партії Олега Ляшка, переслідують невідомі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

«Зокрема, 15 жовтня на зв’язок з ТСН вийшли бійці батальйону, який нібито спонсорував Олег Ляшко. На зустріч прийшли двоє міцних чоловіків, проте вони спочатку постійно змінювали свої вимоги до знімальної локації. Зрештою, повідомили, що готові зніматися тільки в своїй квартирі. Через півгодини суперечок вони зробили спробу затягнути журналіста і оператора в під’їзд будинку. Однак, зустрівши гідну відсіч, залишили цю затію», – повідомили на каналі.

За повідомленням прес-служби, ще одну кореспондентку ТСН, яка готувала розслідування про квартиру Олега Ляшка в елітній київській новобудові, на наступний день після виходу репортажу в ефір переслідували кілька невідомих у темних окулярах.

Нагадаємо, що прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка і сам Олег Ляшко повідомили, що 16 жовтня суд зобов’язав «1+1» надати ефірний час Радикальній партії та Олегу Ляшку особисто для спростування недостовірної інформації.

 «Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *