Оператор і журналіст-кандидат в нардепи стверджують, що їх побив нардеп. Депутат каже: провокація

Кандидат в народні депутати по одномандатному округу № 141 від Радикальної партії Олега Ляшка, голова громадської організації «Євростолиця», головний редактор сайту Fot News Олексій Оскер разом з оператором і засновником цього сайту Денисом Магановим стверджують, що їх побили в приймальній народного депутата, екс-регіонала, члена депутатської групи «Економічний розвиток», кандидата в народні депутати по №141 округу Віталія Барвіненка в Одеській ОДА. Про це йдеться в листі, який надійшов на адресу «Телекритики», та на сайті  Fot News.

За словами Олексія, він з оператором намагалися отримати коментар у пана Барвіненка. Але натомість, народний депутат нібито кілька разів вдарив і його, й оператора (який є довіреною особою кандидата в депутати Оскера), і намагався забрати відеокамеру і знищити відео.

«На очах охорони ОДА та представників правоохоронних органів 6 охоронців Барвіненка спробували силою витягнути мене і оператора на вулицю. На захист нас встала охорона ОДА, тому нам вдалося зберегти відео на камері. Після приїзду правоохоронних органів, я разом з оператором пересіли в машину міліції і поїхали в управління Шевченківського РВВС Одеської області», – написав Оскер.

Олексій Оскер повідомив, що написав заяву про побиття до міліції та прокуратури, після чого швидка допомога доправила його до лікарні. Отримавши необхідну медичну допомогу, він написав розписку і вночі поїхав до Києва, щоб передати звернення особисто генпрокурору, міністру внутрішніх справ, голові Верховної Ради та голові ЦВК.

За його словами, він також планує найближчими днями дати прес-конференцію, на якій звернутися до Президента України взяти під особистий контроль розслідування даного інциденту. «Інакше я буду змушений сам розрахуватися з цією персоною», – написав Оскер.

У коментарі «Телекритиці», народний депутат Віталій Барвіненко заявив, що ні він, ні його люди не били представників ЗМІ. «Це повна провокація кандидата в народні депутати від партії Ляшка. Ні я, ні мої люди не били ніяких журналістів, і взагалі нікого не били», – сказав Барвіненко.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *