Найєм: «Я ніколи не вимагав і не буду вимагати у журналістів надсилати питання, вичитувати сюжети, узгоджувати тексти»

Кандидат в народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм обурений тим, що журналісти на місцевих каналах намагаються узгодити з ним запитання до нього. Про це він написав у блозі на «Українській правді».

«За три дні передвиборчого туру перед ефіром на місцевих каналах і в різних містах запитують, які питання від ведучого я хочу почути під час передачі або інтерв’ю.  Причому, один раз з такою пропозицією підійшов сам ведучий і довго не міг зрозуміти що значить “все одно” і як це “питайте, що хочеться”. Кілька разів перед прес-конференціями з’являлися доброзичливці з ввічливими підказками і списком “жорстких питань”, які “вже готові” і “точно будуть задані”. Очевидно, що такі явища заохочуються й ініціюються не тільки з боку редакцій, але і з боку регіональних штабів. Не хочу мати з цим нічого спільного і надалі прошу обидві сторони позбавити мене від такої “турботи”», – пише Мустафа.
Він запевняє, що ніколи не вимагав і не буде вимагати у журналістів надсилати питання, вичитувати сюжети, узгоджувати тексти і займатися іншої порнографією. «Якщо до вас звертаються з такими проханнями від нашого імені, повідомляйте особисто в будь-якому вигляді та з зазначенням ініціаторів. Країна повинна знати своїх героїв незалежно від політичної приналежності», – зазначає кандидат в народні депутати, пропонуючи допомогу.
«Якщо потрібна допомога, давайте ми допоможемо – створити профспілки, об’єднатися, вибудовувати якісь механізми колективного захисту та безпеки. Але я ніколи не повірю, що цьому неможливо опиратися. Як мінімум тому що поруч з вами в тих же регіонах і умовах живе і працює велика кількість чесних, розумних і світлих хлопців, які не дозволяють витирати об себе ноги», – зауважує Найєм.

«Вибори та ЗМІ»

Фото www.facenews.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *