Генеральний директор «Галичини» Ольга Бабій балотується в одномандатному окрузі No 84 у Івано-Франківську

Генеральний директор «Галичини» Ольга Бабій зареєстрована кандидатом в народні депутати по одномандатному округу № 84 в місті Івано-Франківськ. Про це йдеться на сайті ЦВК. Вона зареєстрована шляхом самоусування.

У своїй передвиборчій програмі, Ольга Бабій зазначає про необхідність прийняття інформаційної доктрини як без пекового чинника. «Власний інформаційний простір – суверенна територія України. Створення сучасного іномовлення, забезпечення української інформації у світових ЗМІ», – йдеться у її програмі.

Раніше про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа НайємСергій ЛещенкоСвітлана Заліщук,Тетяна ЧорноволВікторія Сюмар, Ірина ФризОльга ЧерваковаВадим Денисенко,Віталій ЧепіногаГанна ГопкоЄгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена БілозерськаНаталя СоколенкоМикола Княжицький та Сергій ВисоцькийДмитро Добродомов. Журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій МочановА також власники і колишні власники медіа Вадим РабиновичВалерій Хорошковський, Світлана Фабрикант, члени Нацради Григорій Шверк і Владислав Севрюковспіввласник телеканалу «Інтер» і екс-глава Адміністрації президента Сергій ЛьовочкінКостянтин Усов, Олексій ДурнєвВолодимир КацманСергій ЦигіпаГліб Головченко.

 

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Шо я бачу… Добродомов як він взагалі сміє свою кандидатуру висувати…..позор

  • А я думав
    Добродомов розумний, але виявилося він типовий бюрократ, який використовує ЗМІ
    у своїх цілях.

  • Яскравий приклад ганьби
    української журналістики це добродомов, він ганьбить та
    компроментує галиччину через свої московські завдання.

  • Добродомов хитрий лис, нам на зіку платить гроші у конвертах, але говорить, що чесний борець із
    корупцією.

  • І Добродомов тут! Куди ж ти пхаєшся людино?! Нам
    брехунів в політиці вистачає!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *