Олексій Дурнєв балотується по 135 округу в Приморському районі Одеси

Екс-ведучий телеканалу ТЕТ Олексій Дурнєв зареєстрований ЦВК кандидатом у народні депутати по виборчому округу №135 у Приморському районі міста Одеса. Всього на цьому окрузі зареєстровано 40 кандидатів, серед яких – народний депутат Сергій Ківалов.

Олексій Дурнєв балотується як самовисуванець. «Сьогодні українське суспільство, поглинуте темрявою корупції, безробіття і можливим відключенням електроенергії, потребує нової якості політики», – йдеться у його передвиборчій програмі. Кандидат в нардепи пропонує: «Вільний доступ усіх громадян до інтернету, адже можливість занурення у віртуальний світ ігор в мережі дасть кожному громадянину забути про неприємні реалії щоденного життя». Також хоче «боротися з усіма силами зла, адже погані люди повинні сидіти в поганому місці, яким є наші в’язниці» та інше.

Раніше про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Тетяна Чорновол, Вікторія Сюмар, Ірина Фриз, Ольга Червакова, Вадим Денисенко, Віталій Чепінога, Ганна Гопко, Єгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена Білозерська, Наталя Соколенко, Микола Княжицький та Сергій Висоцький, Дмитро Добродомов. Журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій Мочанов. А також власники і колишні власники медіа Вадим Рабинович, Валерій Хорошковський, Світлана Фабрикант, члени Нацради Григорій Шверк і Владислав Севрюков, співвласник телеканалу «Інтер» і екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, Костянтин Усов.

«Вибори та ЗМІ»

Фото obozrevatel.com

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • яке відношення до журналістики має клоун, навіть якщо він був ведучим однієї із передач на популярному телеканалі ??? !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *