Костянтин Усов балотується в мажоритарному окрузі № 33 на Дніпропетровщині від «Блоку Петра Порошенка»

Екс-журналіст програми журналістських розслідувань «Знак оклику!» на телеканалі ТВі і автор спец розслідувань «Справа Луценка» та «Лук’янівка. Тюрма №1» Костянтин Усов йде в народні депутати в своєму рідному місті Кривий Ріг Дніпропетровської області. ЦВК зареєструвала його кандидатом в народні депутати по мажоритарному виборчому округу № 33 від Партії «Блок Петра Порошенка», членом якої він є. Про це йдеться на сайті ЦВК.

Наразі Костянтин Усов тимчасово не працює.

На попередніх виборах до парламенту Костянтин Усов балотувався по одномандатному виборчому округу № 134 в Одесі від об’єднаної опозиції, але не пройшов.

Раніше про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Тетяна Чорновол, Вікторія Сюмар, Ірина Фриз, Ольга Червакова, Вадим Денисенко, Віталій Чепінога, Ганна Гопко, Єгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена Білозерська, Наталя Соколенко, Микола Княжицький та Сергій Висоцький, Дмитро Добродомов. Журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій Мочанов. А також власники і колишні власники медіа Вадим Рабинович, Валерій Хорошковський, Світлана Фабрикант, члени Нацради Григорій Шверк і Владислав Севрюков, співвласник телеканалу «Інтер» і екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *