Канал «Україна» запускає інформаційний проект «События недели. Дебати»

28 вересня на каналі Україна в рамках інформаційно-аналітичної програми «События недели» відбудеться прем’єра проекту «События недели. Дебати». Про це повідомляє прес-служба каналу.

«События недели. Дебати» виходитимуть щонеділі о 20:00. У прямому ефірі ведучий «Событий недели» Олег Панюта обговорюватиме найактуальніші питання тижня з гостями студії у форматі дебатів.

У прем’єрному випуску дві пари гостей дебатуватимуть з таких питань: «Для чого потрібна люстрація?» і «Як нам зберегти єдність України?». Дебати на першу тему відбудуться між міністром юстиції України Павлом Петренком і членом Комуністичної партії Спиридоном Кілінкаровим. Другу – обговорять між собою депутат від партії «Свобода» Олександр Мирний і член партії «Опозиційний блок» Вадим Рабинович.

Директор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» Дмитро Бєлянський запевняє, що це не передвиборний проект, хоча в ньому будуть брати участь політики, що змагаються в парламентській гонці. Відтак, канал не планує закривати проект після виборів.

«Це не конкуренція політичних програм і не популістське змагання, хто наобіцяє більше, хоча всі гості під час виборів йдуть саме за цим. Це розмова по суті – по строго визначеній темі і в жорстких часових рамках, але з можливістю аргументувати свою позицію і скористатися правом на репліку. Такі розмови стали дефіцитом, незважаючи на велику кількість політичних ток-шоу. В «События недели. Дебаты» ми обговорюємо теми, які дійсно хвилюють суспільство. І ми не закриємо цей проект після виборів», – сказав пан Бєлянський.

Документальний проект департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» «События недели. Спецрепортаж» відтепер транслюватиметься по завершенні теледебатів – о 21:00.

Нагадаємо, що телеканал «Україна» переоформив програмну концепцію, збільшивши обсяги інформаційно-аналітичних програм. По буднях у каналу 7-7,5 годин інформаційного мовлення, по суботах – понад 4 години, по неділях – понад 3 години.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *