Журналіст Данило Яневський і телеведучий Олексій Мочанов йдуть на вибори від партії «Україна – єдина країна»

Журналіст Данило Яневський, телеведучий, громадський діяч і автогонщик Олексій Мочанов візьмуть участь у дострокових виборах Верховної ради за списками партії «Україна – єдина країна». Про це повідомляється на сторінці «ЕвроМайдан» в Facebook, де опублікований список першої десятки нової політсили.

«Данило Яневський та Олексій Мочанов йдуть на вибори у списках нової партії “Україна-єдина країна”. Список першої десятки: 1. Максим Музика. 2. Данило Яневський. 3. Наталія Влащенко. 4. Олексій Мочанов. 5. Сергій Ісмагілов. 6. Георгій Тука. 7. Дмитро Стус. 8. Артем Шамрай. 9. Лариса Євтухова. 10. Олександр Красовицький», – йдеться у повідомленні.

Новину підтвердив Олексій Мочанов у своєму Facebook: «… з’їзд делегатів партії “Україна – Єдина Країна” затвердив мене одним з кандидатів у депутати ВР в своєму списку, разом з Максом Музикою, Данилом Яневським, Георгієм Тукою, Дмитром Стусом, муфтієм Саїдом Ісмагіловим та іншими громадськими активістами, ніколи раніше не були присутні в політиці і на арені українського політичного цирку», – повідомив він.

Олексій Мочанов також пояснив, чому йде в парламент, і пообіцяв бути повністю відкритим для виборців. «Зупинити падіння в прірву можуть тільки чесні, порядні, надійні, перевірені Громадяни Країни, готові взяти на себе відповідальність за наслідки прийнятих рішень. Я обов’язково викладу і програмні документи, і принципи, і плани. Читайте, вивчайте, вникайте, діліться, спілкуйтеся, дискутуйте – тільки не залишайтеся байдужими і не живіть в ілюзії, що ті, хто вже був – раптом виправляться самі і виправлять те, що самі “накосорезілі” за 23 роки. Будьте пильними, відповідальними, мудрими, вдумливими і принциповими. Нам всім зараз це потрібно, як повітря. Як вода. Щоб врятувати і нашу Землю, і самих себе від розорення і смерті. Смерті на війні і смерті в побуті. Щоб розпрямити плечі, підняти голову і з надією і впевненістю до змін на краще дивитися в завтрашній день. Душу – Богові. Тіло – Народу. Честь – нікому. Совість – Країні», – написав майбутній кандидат у нардепи.

Нагадаємо, про свою згоду балотуватися у народні депутати заявили наступні журналісти, громадські активісти, власники ЗМІ: Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук, Тетяна Чорновол, Вікторія Сюмар, Ірина Фриз, Ольга Червакова, Вадим Денисенко, Віталій Чепінога, Ганна Гопко, Єгор Соболєв, Ігор Луценко, Олена Білозерська, Наталя Соколенко.

Також є інформація, що партія «Опозиційний блок» має намір включити до першої десятки партійного виборчого списку президента Всеукраїнського єврейського конгресу, власника радіо «Рабинович ФМ» та телеканалу «Рабинович TV» Вадима Рабиновича, власника холдингу «Мультимедіа інвест-груп» Ігоря Гужву. У коментарі виданню «Дуся» Ігор Гужва пояснив, чому відмовився йти в депутати.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *