Нардеп Микола Баграєв не балотуватиметься до парламенту, хоче зосередитися на медіасфері

Народний депутат України, член Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Баграєв не братиме участі у дострокових парламентських виборах 2014 року, про це йдеться в повідомленні прес-служби.

Своє рішення він пояснює тим, що проголошений курс на перезавантаження всіх гілок влади в Україні, який він підтримує, потребує перш за все змін у складі депутатського корпусу.

Щодо своєї подальшої діяльності Микола Георгійович зазначив, що після завершення строку депутатської каденції він, як засновник радіогрупи «Тавр-Медіа» та співзасновник телеканалів М1 та М2, хоче цілком зосередитися на розвитку власного бізнесу. «Я займатимуся реалізацією проектів у медійний сфері. Маю надію, що в бізнесі відтепер будуть цивілізовані прозорі правила», – зазначив Баграєв.

Також Микола Баграєв планує приділяти значну увагу розвитку вітчизняної культури. Він сподівається, що у недалекому майбутньому йому вдасться відновити брендові фестивалі «Таврійські Ігри» та «Чорноморські Ігри», які сприяли відкриттю багатьох талановитих українських виконавців.

Микола Баграєв був народним депутатом України і членом Комітету з питань свободи слова та інформації з 2002 року.

«Вибори та ЗМІ»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *