ZIK також покаже інавгурацію Президента

7 червня пряму трансляцію церемонії інавгурації нового Президента України Петра Порошенка у повному обсязі покаже також телеканал ZIK. Про це «Телекритиці» повідомила прес-служба каналу.

Трансляція розпочнеться о 10.00 з урочистого засідання Верховної Ради України з нагоди складання присяги Президентом України українському народові. Об 11-й годині ZIK покаже представлення командувачів Збройних Сил України та підняття Прапора Президента України. Після цього у соборі св. Софії відбудеться Подячний молебень.

Серед подальших офіційних заходів – привітання Президентом глав іноземних делегацій, проведення двосторонніх зустрічей, прийом керівників дипломатичних місій, акредитованих в Україні у Національному музейному комплексі «Мистецький Арсенал».

Як писала «Телекритика», трансляцію церемонії інавгурації вестимуть також Перший національний, «Рада»«1+1», «Інтер», 5 канал і «Україна».

Телетрансляцію проводитимуть через супутник на шести мовах – українській, англійській, німецькій, іспанській, французькій та російській.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *