Керівнику львівської друкарні загрожує адміністративне покарання за газети з непрадивою інформацією про кандидата в Президенти

Львівська міліція скерувала до Франківського районного суду адміністративні матеріали відносно керівника однієї з друкарень міста, яка друкувала газети з порушенням чинного законодавства України. Про це повідомляє ZIK, посилаючись на ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У Франківський райвідділ міліції, 12 травня з заявою звернувся член обласного Львівського виборчого штабу одного з кандидатів у Президенти України. Чоловік повідомив, що у одній з львівських друкарень невідомі особи друкують газети, в яких викладено неправдиву інформацію стосовно одного з кандидатів у Президенти.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) КК України.

В ході досудового розслідування правоохоронці виділили із матеріалів кримінального провадження матеріали, на підставі яких складено протокол про притягнення до адміністративної відповідальності керівника однієї з львівських друкарень за ст.212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) КУпАП.

Матеріали для притягнення до адміністративної відповідальності керівника однієї з львівських друкарень скеровано на розгляд та прийняття рішення в Франківський районний суд.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *