У Сумах голова ДВК намагалася не допустити журналіста на підрахунок голосів

25 травня у Сумах о 19:30 голова дільничної виборчої комісії намагалася не дозволити позаштатному кореспонденту газети «Панорама» Оксані Мальченко бути присутньою у приміщенні для голосування під час підрахунку голосів. Про це повідомляє сайт ІМІ.

Конфліктна ситуація виникла на виборчій дільниці №590913, розташованій у спортзалі медичного інституту сумського державного університету.

Інцидент було залагоджено після того, як голові дільничної комісії передзвонили з окружної і підтвердили право журналіста бути присутнім під час підрахунку голосів.

фото – electioninfo.org.ua

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • По-перше чому Ви пишите в жіночому роді. так як на 590913 знаходився я, голова Сергій олександрович! Оксана Мальченко сама створила конфліктну ситуацію на дільниці приблизно о 12 год.30 хв. вона зявилася на дільницю и почала вимагати включити її в список виборців, я як ГОЛОВА ДВК пояснив, що згідно закону в день голосування я немаю права включати виборців до списку (крім як за рішенням суду).Потім вона почала казати, щоб я викрислив зі списку її колишнього чоловіка я відмовив і пояснив, щоб вона обратилася до Державного реєстру виборців тоді вона сказала, що сьогодні ми з Вами ще зустрінемось. Але після того як вона ще раз зявилася на дільницю приблизно о 19 год.30 хв. показала посвідчення тоді я її зареестрував в спеціальному журналі. Вона побула ще декілька хвилин (5-7) та пішла додому і несхотіла залишатися на підрахунок голосів. Мій знайомий стояв на вулиці коли Мальченко О. комусьтелефонувала і повідомила що я хотіла утворити конфліктну ситуацію, але мене зареестрували…….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *