Кандидат в мери Києва, телеведучий Геннадій Балашов в ефірі каналу «Київ» назвав Путіна наркоманом

 Кандидат на посаду Київського міського голови, лідер всеукраїнського громадського руху «5.10», теле- і радіоведучий Геннадій Балашов під час телемарафону в студії телеканалу «Київ» назвав президента Росії Володимира Путіна наркоманом, який вживає кокаїн. Очевидно, таким чином кандидат може пояснити дії Путіна стосовно України.

 

Протягом 16-годинного телемарафону 25 травня гостями каналу «Київ» стали нинішній виконуючий обов’язки міського голови Володимир Бондаренко, колишній міський голова Іван Салій, кандидати в мери, зокрема Олег Деревянко, кандидати в депутати столичної ради, юристи, політологи та інші. Деякі з кандидатів зазначали про факти порушень під час виборів, а саме про продаж бюлетенів за 200 грн.

 

Було також пряме включення ймовірного переможця столичних перегонів на посаду мера Віталія Кличка зі штабу. Кличко, так само як і Порошенко, розповів про те, з чого він розпочне на посаді мера. Зокрема, він зауважив, що сподівається на об’єднання посад Київського міського голови і голови Київдержадміністрації.

 

Журналісти каналу протягом дня включалися з ЦВК, штабів кандидатів у президенти і на посаду Київського міського голови. Крім того, були включення по скайпу журналістів «Радіо Свобода» з Брюсселю та з їхньої київської студії.

 

Також ведучі каналу «Київ» анонсували цікавого гостя Дарта Вейдера, але він так і не прийшов до їхньої студії.

 

Приблизно о 21.0 ведучі озвучили результати екзит-полу «Савік Шустер студії», чи не єдиного щодо виборів у столиці.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *