На каналі «Ера» вийде ранковий спецвипуск про вибори, а на «Радіо Ера» – спецпроект «Право на вибір»

У понеділок, 26 травня, на телеканалі «Ера» вийде спеціальний випуск ранкової програми «Доброго ранку, Україно!», присвячений президентським виборам-2014. Програма розпочнеться о 6.00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Ведуча прямого ефіру – Світлана Катренко.

У студії перебіг голосування аналізуватимуть: соціолог Світлана Хутка, політтехнолог Сергій Гайдай, кандидат у Президенти, народний депутат Олег Ляшко, керівник виборчих програм ВГО «Комітету виборців України» Андрій Линник. До розмови в студії по скайпу долучаться заступник голови Одеської ОДА Зоя Казанжи та журналіст з Донецька Денис Казанський. Також в ефірі очікуються народний депутат Микола Томенко, губернатор Херсонської області Юрій Одарченко у прямому включенні з Херсона, політологи Вадим Карасьов та Віктор Небоженко.

Крім того, в ефірі відбуватимуться прямі включення з ЦВК та подаватиметься найсвіжіша інформація з регіонів. Випуски «Новини» виходитимуть щопівгодини.

Водночас «Радіо Ера ФМ» в день виборів, 25 травня, готує спеціальний проект «Право на вибір», присвячений президентським виборам-2014. Проект триватиме з 20-ї години 25 травня до 01-ї години 26 травня, повідомляє прес-служба радіостанції.

А о 7-й годині 26 травня почнеться спеціальний випуск ранкової інформаційно-аналітичної програми «Ранок Великої країни. Право на вибір». Програма звучатиме в ефірі – до 10.00.

Ведучі спеціального проекту «Право на вибір» – журналісти «Радіо Ера ФМ» Віталій Науменко та Ярина Лазько.

«Ми не стільки оцінюватимемо оперативні результати, а більше говоритимемо про «життя після виборів, – наголосив завідувач редакції громадсько-публіцистичних програм «Радіо-Ера ФМ» Володимир Лукін. – Ми спробуємо спрогнозувати майбутнє».

Долучитися до полілогу у студії «Радіо Ера ФМ» запрошені гості: Андрій Биченко, директор соціологічної служби Українського центру економічних і політичних досліджень ім.О.Разумкова, Олексій Кошель, політолог, Володимир Крижанівський, перший надзвичайний та повноважний посол України в Російській Федерації 1992-1994 р.р., Зоя Гаркавенко, кандидат психологічних наук, Віталій Бала, директор Агентства моделювання ситуацій, політтехнолог, Ігор Попов, президент аналітичного центру «Політика», екс-перший заступник голови Національного агенства з питань державної служби, Ігор Курус, координатор громадської компанії «За відповідальну владу», Андрій Окара, політолог, Сергій Куніцин, народний депутат України, фракція «Удар», Сергій Міщенко, народний депутат України, позафракційний, Олексій Гончаренко, депутат Одеської обласної ради, Остап Семерак, Міністр Кабінету Міністрів.

Упродовж дня виборів, 25 травня, на «Радіо Ера ФМ» відбуватимуться включення з ЦВК, штабів кандидатів, виборчих дільниць, в тому числі й з регіонів, подаватиметься виборча статистика та результати екзит-полів.

«Телекритика»

 

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *