«1+1» готує на 25 травня шестигодинний телемарафон «ТСН. Вибори 2014»

Канал «1+1» у день виборів, 25 травня, готує для глядачів шестигодинний інформаційний телемарафон «ТСН. Вибори 2014» і додаткові випуски новин. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Цього дня о 14.30 та 17.15 вийдуть два спеціальних випуски ТСН. А о 19.30 стартує новинний марафон «ТСН. Вибори 2014». Вестимуть його Алла Мазур, Наталія Мосейчук та Катерина Осадча.

 

Марафон «ТСН.Вибори 2014» – це шестигодинний прямий ефір зі свіжими новинами, прямими включеннями з усіх регіонів України та Центральної виборчої комісії, гостями в студії, результатами екзит-полів, сюжетами про головних претендентів на президентський пост.

 

«Понад півсотні журналістів ТСН будуть пильнувати, як проходить голосування та підрахунок голосів на проблемних виборчих дільницях по всій Україні, а в студії ведучі Алла Мазур та Наталія Мосейчук прийматимуть гостей – урядовців та кандидатів в президенти, які за попередніми даними набирають найбільшу кількість голосів, – щоб з’ясувати, що чекає на країну в найближчі 5 років. Не обійде увагою ТСН і місцеві вибори в Києві, претенденти на крісло мера також очікуються в гостях в ТСН», – йдеться в повідомленні.

 

До виборчого марафону «ТСН. Вибори 2014» долучиться і світський хронікер Катерина Осадча, яка відвідуватиме штаби кандидатів і розповідатиме про побачене в прямому ефірі з місця подій. «У прямих включеннях головного світського хронікера країни глядачі дізнаються, яка атмосфера панує в осередках основних конкурентів на головну посаду в країні: хто і як святкує перемогу, а у кого в штабі панує розпач, чим кандидати пригощають своїх гостей і хто завітає цього вечора вітати лідера перегонів», – обіцяють у прес-службі.

 

Нагадаємо, розширювати інформаційне мовлення в день виборів 25 травня і запускати вечірні телемарафони або спецпроекти планують телеканали «Україна», «Інтер», ICTV, ZIK та інші.

 

«Телекритика»


Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *