Партія регіонів двічі програла суд інтернет-виданню «Гречка»

14 листопада Кіровський районний суд міста Кіровограда залишив без розгляду позов заступника голови обласної ради, екс-кандидата в депутати від Партії регіонів Олександра Шаталова до народного депутата Валерія Кальченка, головного редактора інтернет-видання «Гречка» Валерія Лебедя та дизайнера видання Артема Дубовика про спростування відомостей, які не відповідають дійсності, і порочать честь, гідність та ділову репутацію, повідомляє ІМІ з посиланням на «Гречку».

Шаталов позивався через статтю, опубліковану на сайті «Гречка», в якій Валерій Кальченко у коментарі розповідає про те, кому вигідний чорний піар на Кіровоградщині, та засуджує методи, які використовують у веденні передвиборчої агітації окремі кандидати.

З огляду на те, що на два останні судові засідання 3 жовтня та 14 листопада позивач та його представники не з’явилися, суд виніс єдине законне у таких випадках рішення: «Керуючись ч.3 статті 169, п.3 ч.1 ст.207 ЦПК України, суд ухвалив: позов Олександра Шаталова залишити без розгляду».

Крім того, 2 листопада Господарський суду Кіровоградської області відмовив повністю у задоволенні позову Кіровоградській обласній організації Партії регіонів до «Гречки» з вимогою спростування недостовірної інформації.

Нагадаємо, Кіровоградська обласна організація Партії регіонів подала до суду на молодіжне інтернет-видання «Гречка» з вимогою спростувати інформацію про використання партією адмінресурсу.

Фото – chas.cv.ua

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *