Суд зобов’язав Королевську надати докази високих рейтингів її партії

Господарський суд Києва задовольнив клопотання адвокатів, які захищають інтереси соціологів у справі Наталії Королевської проти  фонду «Демократичні ініціативи» та КМІС, і зобов’язав Королевську надати анкети соціологічного дослідження, яке «Україна – Вперед!» проводила напередодні виборів і відповідно до якого її партія мала понад 5% голосів виборців.

Розгляд справи продовжать 23 листопада о 10.00. До цієї дати сторона відповідача має отримати анкети і ознайомитися з ними. На попередньому судовому слуханні 25 жовтня суд відмовився задовольнити аналогічне клопотання відповідачів.

Нагадуємо, що Наталія Королевська подала позов проти соціологічних служб, які оприлюднили результати опитувань відповідно до яких її партія набирає лише 2,1% голосів виборців.

Королевська також заявляла, що виступає за введення кримінальної відповідальності за фіктивну соціологію. Разом з тим, у низці видань протягом квітня-вересня публікувалися сумнівні результати соціологічних опитувань від маловідомих компаній, які засвідчували, що «Україна – Вперед!» долає прохідний бар’єр до парламенту.

На виборах партія «Україна – Вперед!» набрала лише 1,58% голосів виборців.

Фото – gipoteza.net

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *