Суд призупинив ліцензію телекомпанії «Візит» через позов кандидата у депутати

31 жовтня Харківський апеляційний адміністративний суд призупинив ліцензію на мовлення телекомпанії «Візит» у Кременчуці до кінця виборчого процесу. Про це повідомляє «Обком».

У суд на телекомпанію подав кандидат у народні депутати – самовисуванець Юрій Шаповал, який виграв вибори у представника Партії регіонів Олега Надоші і кандидата від об’єднаної опозиції Віктора Тарана.

Він просив визнати незаконними дії телекомпанії «Візит», яка 23 і 25 жовтня припинила показувати його агітаційні програми, хоча за них кандидат у депутати вже заплатив. Автозаводський райсуд Кременчука визнав дії телекомпанії «Візит» незаконними і прийняв рішення, що зобов’язує «Візит» повернути Юрію Шаповалу гроші, заплачені за ефір, який не відбувся.

Після цього з апеляційною заявою до суду звернулись обидві сторони. При цьому Юрій Шаповал просив призупинити ліцензію телекомпанії. Апеляційний суд задовольнив його вимоги. Тепер, згідно з рішенням суду, «Візит» до кінця виборів зможе лише ретранслювати інші канали, а власного мовлення вести не буде.

«Телекритиці» поки що не вдалось отримати коментар телеканалу «Візит». У приймальні повідомили, що директор Олександр Мельник буде відсутній до кінця дня, а на прохання з’єднати з його заступниками, прес-службою чи юридичним відділом у приймальні повідомили, що рішення суду ще ніхто не бачив і коментувати не збирається. Після цього на дзвінки «Телекритики» у телекомпанії не відповідають.

Фото – vk.com

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *