У Вікіпедії Королевська популярніша за Андрія Шевченка

Громадська організація «Вікімедіа Україна» склала рейтинг кандидатів у депутати, сторінки яких за переглядами найбільш популярні в українській Вікіпедії.

До рейтингу увійшли 22 кандидати в депутати з дев’яти партій,  статті про яких переглядалися більше 1000 разів за період з 9 липня по 6 жовтня 2012 (90 днів).

Найбільше читають про представників Об’єднаної опозиції, УДАРу та Партії регіонів. Найпопулярнішою є сторінка Віталія Кличка, що, очевидно, пов’язано ще й з його спортивною кар’єрою. За 90 днів вона набрала майже 23 тис. переглядів. На другому місці – Наталія Королевська з близько 18 тис. переглядів. На третьому Андрій Шевченко – 13 тис.

Потім йдуть сторінки Миколи Азарова (9471), Марії Матіос (8416), Остапа Ступки (6977), Віктора Ющенка (6285), Олега Тягнибока (6026) та Арсенія Яценюка (3995).

В повним рейтингом кандидатів можна ознайомитися тут.

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Приємно, що люди, які не витрачають мільйони або і мільярди грошей на рекламу, ефіри та інший агітінструментарій, знаходяться у цьому списку. Взяти хоча б українську платформу “Собор”! Огризко тут і брати Капранови! Рекламу цієї партії не бачила ніде. Дізналася про них лише через те, що вони перші у списку, і через Капранових, що язика журналістиці відрізали під ВР у світлі останніх подій навколо закону про наклеп. ЇРолики “Собору” можна побачити лише в Мережі, але це варто бачити. Їхня боротьба цими виборами не закінчується. Вони налаштовані рішуче – створити патріотичну силу з не продажних політиків!
    А взагалі кожен українець повинен проробити чималу роботу. Не йти за масами і вестися на рекламу. Читати програми, вивчати списки, гуглити – бо це велика відповідальність, і вона знову на нас – виборцях!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *