Чому глядачі не знають імен ведучих теленовин?

Бо наразі в кадрі зазвичай лише ті, хто просто читає з суфлеру? Експерти «Порядку денного» Вікторія Сюмар та Кость Бондаренко дають свою оцінку якості передвиборчої дискусії.

Конфлікт у студії Савіка Шустера через присутність в ефірі 21-го вересня незалежного кандидата у депутати за мажоритарним округом Тетяни Чорновіл яскраво продемонстрував небажання власників та менеджерів каналів бачити в студіях ток-шоу неконтрольованих спікерів та неконтрольовану глибоку дискусію аргументів. На українському ТБ у розпал виборчої кампанії немає ані справжніх виборчих дебатів, ані  хард-току. Але є питання й до аудиторії: чому вона хоче дивитися  малоконструктивні «собачі бої» замість змістовної дискусії? Як завжди, експерти інтернет-проекту «Порядок денний» Вікторія Сюмар та Кость Бондаренко дають свою оцінку якості передвиборчої дискусії.

Проект «Порядок денний з Вікторією Сюмар та Костем Бондаренко» здійснюється Громадською організацією «Телекритика» у рамках проекту «Вибори та ЗМІ» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *