Об’єднана опозиція має в 5 разів більше прихильників у соцмережах, ніж Партія регіонів

Опозиція я лідером за кількістю шанувальників у соціальних мережах. На її сторінки у Facebook, Twitter та Vkontakte в сумі підписалося 15,5 тис. інтернет-користувачів.

На другому місці – «Свобода». Її сторінки в соцмережах читає понад 10 тис. осіб. Найменше шанувальників у комуністичної партії – трохи більше 2 тис.

Загалом, кожна з партій найбільше прихильників має у мережі Facebook. Єдиний виняток – КПУ, переважна більшість її шанувальників з Vkontakte. Цікаву тенденцію демонструє «Свобода», якій вдається зібрати порівняно велику аудиторію у всіх трьох соціальних мережах, тоді як інші партії працюють переважно з Facebook, меншою мірою з Vkontakte і фактично не можуть похвалитися успіхами у роботі з Twitter.

Нагадуємо, що Партія регіонів запустила сторінки в соціальних мережах у червні цього року, Об’єднана опозиція – у серпні.

Партія «Свобода» з великим відривом лідирує у проекті «Українська політика: вибір соціальних мереж». За неї віддали голоси 60% або 2268 інтернет-користувачів, які взяли участь в опитуванні.  На другому місці Об’єднана опозиція – 717 голосів. Найменше підтримують Партію регіонів – 49 голосів.

Відповідно до результатів опитування Фонду «Демократичні ініціативи» соціальні мережі є джерелом інформації про політичні партії і передвиборчу ситуацію загалом лише для 4% українців.

Інфографіка – Фокус, Watcher.com.ua

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • А чему удивлядься? Было бы странно,если бы не так. Как в чёрной Африке социальные сети распространены среди подростков и прочих жертв ласковых наси… наставников. Народ украины, вместе с со своими священниками, попами и муллами, главный избирала и если надо укротитель предателей – БРЕЗГАЕТ ПАКОСТНОЙ БЕССТЫЖЕЙ ПОКА ИНТЕРНЕТНОЙ СРЕДЫ.

    Не особливо радуйтесь и хвастайте айрадами, изгои – это просто опасно. когда за свои оскорбления мусульмане платят по сто тысяч за голову оскорбителей. Куда денешься, таки придётся принять у-головную ответственность за оскорбление. Нужно считаться с реалиями в мире. Это от обезлавить. но только лингвокорни.

  • Да , это действительно так , куда не глянь льются помои на рыгыАналов , короче не инет , а мусорная яма … И эти сливки выведут Украину в светлое будущее ??? Сомневаюсь , такое же быдло , только цвет другой выбрали …

  • Тролі-тролі-тролі). Напевне, це є свідченням популярності ресурсу, якщо публікації на ньому атакують інтернет-тролі 🙂 До речі, якраз сьогодні
    Freedom House оприлюднив звіт, в якому Україна увійшла до групи країн, де наближені до влади проплачені коментатори маніпулюють і направляють дискусії в інтернеті в потрібне русло))
    http://www.telekritika.ua/news/2012-09-24/75325

  • Масса тролей сидит на видео о Януковиче в одноклассниках!И все бандеровцы!Притом обратил внимание круглосуточно сидят и ратуют за свободу и оппозицию!Накидываются как шакалы на проходящего пользователя!Этот идиотизм от Западной Украины наблюдал еще полгода назад и сейчас!Сумасшедшие деньги уходят на ветер и все чтобы очередной раз попытаться обмануть народ Украины!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *