Одеський депутат вибачився за погрози журналістам

Депутат Одеської  облради від партії «Батьківщина» Костянтин Грінченко приніс публічні вибачення журналістам видань «Думська» і «Хоробро» Валерії Івашкіній та Вірі Запорожец, – повідомляє «Думская».

Такий підсумок відкритого засідання комітету свободи слова і захисту прав журналістів громадської ради при Одеській облдержадміністрації, присвяченого конфліктові між депутатом і представниками ЗМІ під час зустрічі з виборцями лідера партії «Батьківщина», кандидата в нардепи Ігоря Маркова.

«Я хочу офіційно вибачитися, в першу чергу, перед Валерією Івашкіною, в другу чергу – перед Вірою Запорожец. Так, як у фільмі «Асса»: вчинок, недостойний офіцера», – зазначив Грінченко.

Головний редактор сайту «Думская» Олег Константінов, а також журналіст Валерія Івашкіна зазначили, що вибачення прийняті і пообіцяли відкликати заяву з прокуратури, написану раніше. Віра Запорожец вибачення не прийняла.

Нагадуємо, 5 вересня депутат Одеської обласної ради від партії «Батьківщина» Костянтин Грінченко пошкодив фотоапарат журналісту сайта «Думская» Валерії Івашкіній і погрожував кореспонденту сайта «Храбро» Вірі Запорожець. Інцидент стався в Одесі під час зустрічі кандидата в депутати по 133 округу Ігоря Маркова з виборцями.

Прокуратура Київського району Одеси проводить перевірку законності дій Грінченка щодо погроз на адресу Віри Запорожец та пошкодження фотоапарата Валерії Івашкіній.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *