Кандидат у депутати вибачився перед журналісткою за грубість

Кандидат у народні депутати від Об’єднаної опозиції Ігор Гузь вибачився перед головним редактором «Волинського інформаційного порталу» Ольгою Булковською, яку наприкінці липня публічно принизив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, – пише «Українська правда».  

У коментарях під цим записом журналістка натякнула на підкуп виборців самим Гузем: «Ще було б цікаво про батути і яйця для порівняння:)».

У відповідь Гузь написав репліку: «Шановна пані Ольго, дивлячись на вашу аватарку я розумію, що вам критично чогось не вистачає. Ну, наприклад, аби вас хтось з ходу послав на три літери…» «І не тому, що ваша писанина комусь заважає, а так для профілактики. Якщо це дійсно так, то свисніть, може стану при нагоді…», – заявив Гузь в коментарі.

Волинська незалежна медіа-профспілка звернулася до керівництва Об’єднаної опозиції та голови Волинської обласної ради з листом, у якому вимагала розглянути публічну негативну поведінку Ігоря Гузя на засіданні постійної комісії Волинської обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю.

На засідання комісії, на якому питання таки було розглянуто, сам Ігор Гузь не прибув, однак передав лист, у якому визнав некоректність своєї поведінки і пообіцяв надалі бути стриманішим у висловлюваннях. Він додав, що вибачився перед головним редактором у соціальній мережі та по телефону. Ольга Булковська підтвердила, що вибачення прозвучали, однак оскільки образа була публічною, то вона б хотіла, щоб і вибачення були такими ж, – пише «Віче».

Голова комісії Володимир Навроцький зауважив, що під час минулого засідання цієї ж комісії депутати вже приділяли увагу поведінці Ігоря Гузя, коли розглядався конфлікт між цим депутатом та редакцією газети «Слово Волині», який стався ще у червні. Навроцький констатував факт, що наразі й так прогрес відчутний, адже Гузь визнав свою неправоту, на відміну від попереднього випадку – адже перед журналістами «Слова Волині» вибачатися він відмовився.

Print Friendly, PDF & Email
Коментарі
  • Спочатку журналістка брудними натяками спровокувала людину, а потім радісно зробила скріншот і роздула скандал. Ну а істерична Українська Правда це подала, як страшну викривальну новину. Це така типова підстава у журналістів-юлеботів. Рівень моральний у юлеботів нижче плінтуса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *