Обшук у «Главном» проводять слідчі міліції в справі щодо банку

Слідчі дії в приміщенні, де розташована редакція харківського інтернет-видання «Главное» проводить слідче управління ГУ МВС України в Харківській області в межах розслідування кримінальної справи, порушеної стосовно посадових осіб одного з приватних банків міста та на виконання рішення Київського районного суду у м. Харкові. Про це йдеться в повідомленні на сайті харківської міліції.

«Проте, інформація щодо перешкоджання роботі журналістів інтернет-оглядача та редакції газети Главное” не відповідає дійсності. Слідчі дії, які проводяться працівниками міліції, не мають відношення до діяльності вищезазначеного засобу масової інформації», – наголошують в ГУ МВС.

Однак редакція «Главного» стверджує, що на момент появи повідомлення міліції в приміщенні двох редакцій (газети й інтернет-видання «Главное») перебуває лише одна людина – головний редактор, якого допустили до його робочого місця через три години після початку обшуків.

Решта журналістів і редакторів продовжують перебувати на вулиці, оскільки правоохоронці не пускають їх всередину.

Нагадаємо, що з 11:00 у редакції видання «Главное», яка розташована в одному приміщенні з АТ «Інвестор» і банком «Базис», проводяться слідчі дії. Вони пов’язані з ліквідацією банку «Базис».

У цьому ж будинку знаходиться громадська приймальня депутата Харківської обласної ради (фракція «Батьківщина»), кандидата в народні депутати Арсена Авакова, власника АТ «Інвестор», банку «Базис» і «Главного», проти якого порушено кримінальну справу і який перебуває в Італії.

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *