У Донецькій області цифрові ТВ-тюнери роздають від імені кандидата у депутати від Партії регіонів

У місті Артемівськ Донецької області тюнери для цифрового телебачення жителям міста роздають у пакетах, підписаних ім’ям народного депутата Сергія Клюєва – молодшого брат Андрія Клюєва, секретаря РНБО і глави центрального виборчого штабу Партії регіонів. Про це пише інтернет-видання «Новости Донбасса»

Як повідомляють в Донецькій обласній організації ВГО «Комітет виборців України» Сергій Клюєв буде балотуватися від Партії регіонів у одномандатному виборчому окрузі № 46, куди входять Артемівськ, Красний Лиман і Артемівський район.

Сім’я громадського активіста та жителя Дениса Гетмана міста Артемівськ отримала тюнер, але з підписом Сергія Клюєва.

«Згідно з постановою Кабміну моя мати підпадає під категорію тих, хто може безкоштовно отримати тюнери для цифрового телебачення від держави. Вона написала заяву до місцевого управління праці та соціального захисту населення. Через деякий час нам прийшло повідомлення, що на пошті нас чекає посилка на її ім’я . На наступний день ми з нею пішли на пошту й отримали тюнер у пакеті з підписом Сергія Клюєва. В той день у черзі багато хто отримав точно такі посилки»”, – зазначив у коментарях пан Гетман.

Нагадаємо, в Україні реалізується державна програма щодо забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення. Громадські спостерігачі ДОО ВГО «Комітет виборців України», які діють у межах загальнонаціональної кампанії Громадянської мережі «Опора», підкреслюють, що передвиборчі акції окремої політичної сили тісно пов’язані з урядовими заходами.

Як повідомляє видання «Донецк. Комментарии», раніше у Кіровському районі Макіївки місцеві регіонали від імені Партії регіонів також вручали пенсіонерам тюнери для цифрового телебачення.

У коментарі «Телекритиці» заступник керівника донецького обласного штабу Партії регіонів Ігор Чичасов сказав, що йому про подібні випадки нічого не відомо. Однак при цьому він додав, що обласна організація Партії регіонів на прохання громадян допомагає підключати цифрові тюнери, але агітації не проводить. «Коли люди не в змозі підключитись самі ми надаємо їм таку допомогу. Наші люди приходять у своїй спецовці без логотипу та назви партії», – сказав він.

Згодом пану Чичатову вдалось з’ясувати ситуацію щодо Сергія Клюєва. За його словами, тим, хто отримував цифрові тюнери за державний кошт, волонтери пропонували покласти їх у пакети підписані Сергієм Клюєвим, однак вони не надсилались у них поштою.

«Телекритика»

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *